Стационар

Стационар

Клиниката разполага с три обособени стационара – за кучета, за котки и инфекциозно отделение. Помещенията са оборудвани с вентилационна система, подово отопление и отговарят на всички европейски изисквания за престой и лечение на стационарни пациенти.

Всеки индивидуален бокс разполага с инфузионна помпа, която гарантира точно дозиране на вливаните венозно медикаменти и рехидриращи разтвори.

Стационарните помещения са оборудвани за извършване на 24 часови интензивни грижи за пациенти със сериозни животозастрашаващи състояния. Това включва непрекъсната поддръжка и мониторинг (кислородотерапия, венозно вливане на флуиди, плазма и кръв, контрол на болката, проследяване на сърдечната и дихателна функция). Прилагането на тези грижи значително повишава шанса на пациента за добър изход от заболяването.

Клиниката е единствената в град Пловдив и региона, която разполага с обособено инфекциозно отделение. Това означава, че заразно болните пациенти са напълно изолирани от останалите животни посещаващи клиниката. В инфекциозния блок се осъществява 24 часово наблюдение и терапия, което е основополагащо за благоприятния изход от подобен тип заболявания.

„Ветеринарна клиника Провет – връщаме радостта“

Contact

Ветеринарна клиника Провет

С компетентност и любов към животните

Ветеринарна клиника кв. „Кършиака“

кв. „Кършиака“, бул. „Марица“ 27 (кръстовището на ул. „Порто Лагос“ и ул. „Тимок“)
Клиника кв. „Кършиака
032 576 397,0879 284 720

Ветеринарна клиника жк. ``Тракия``

жк. „Тракия“срещу блок № 83
Клиника жк. „Тракия
032 207 209, 0879 285 209

Направете запитване

Ветеринарна клиника Провет Пловдив

Телефон

Contact
Спешен телефон